Afdrukken

afscheid yvonne 1

Meer dan drie jaar heeft Yvonne Wissink zich als vrijwilligster ingezet voor het Wijkopbouworgaan. Ze beheerde het kantoor op de Kamerlingh Onneslaan, regelde de zaken voor We Doen Het Samen en onderhield het contact met alle deelnemers en belangstellenden. Yvonne was daarmee het gezicht van het Wijkopbouworgaan Oost.
We zijn heel blij voor haar dat ze een mooie nieuwe baan heeft gevonden, maar hierdoor heeft ze nu helaas geen tijd meer voor dit vrijwilligerswerk.
Haar werk wordt overgenomen door Annemarie en Maria. In het begin blijft Yvonne zich nog inzetten als raadgever en om sommige zaken te regelen, maar haar vertrouwde gezicht zal dus niet meer op het kantoor te vinden zijn.
Op 16 juni werd er afscheid van haar genomen  tijdens een lunch met de docenten en vrijwilligers van We Doen Het Samen en het bestuur van het Wijkopbouworgaan. Bestuurslid Piet Broekhuizen bedankte haar voor haar geweldige inzet en overhandigde haar een cadeau en een bos bloemen. Het bestuur van het Wijkopbouworgaan en alle deelnemers aan We Doen Het Samen gaan haar heel erg missen.

 

afscheid Yvonnne 2