2_random.jpg

Afscheid Heleen Dop - vervolg

Afscheid Heleen Dop

cor-bedankt-heleen

 

 

 

 

7 mei 2014 was de laatste werkdag van Heleen. Er is een einde gekomen aan het jarenlange werk dat zij voor het Wijkopbouworgaan en ook voor onze activiteit We Doen Het Samen heeft gedaan.
Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat ze het gezicht is geworden van We Doen het Samen en van het Wijkopbouworgaan. Zij was immers degene die als eerste de mensen te woord stond voor bijvoorbeeld een busreis of als ze vragen hadden over een van de vele andere activiteiten.
Het bestuur van het Wijkopbouworgaan wil haar danken voor haar nimmer aflatende inzet, toewijding en betrokkenheid die zij meer dan dertig jaar aan de dag heeft gelegd. Met grote waardering voor Heleen kijken we op die tijd terug. Heleen was en is in feite onmisbaar, maar we zullen ons uiterste best doen haar vertrek zo goed mogelijk op te vangen.

Op 8 mei nam Heleen afscheid in een drukbezocht café Frankendael aan de Middenweg. Veel bewoners wilde haar gedag zeggen en zowel vrijwilligers als het bestuur van het Wijkopbouworgaan overhandigden haar een aantal cadeaus....

cadeaus

 

..... en er werden de nodige herinneringen opgehaald.

herinneringen

 

Heleen en vroegere collega YvonneFoto's: Usha Bisoen